22 oktober blev Tre Art en del av Nowa Kommunikation. Nowa är en spännande koalition av företag som arbetar med kommunikation på olika sätt; PR och strategi, medierådgivning, varumärkesutveckling, digital kommunikation, mässa och event samt strategiskt sponsorskap.

Vi ser fram emot att komma in under deras ”paraply”, det ger oss mer muskler och ett bredare utbud, samtidigt som vi ser fram emot att bidra med kreativitet och erfarenhet. Snart flyttar vi hop!

Pressmeddelande


Inför säljstarten för Jutabos projekt Stamhusen i Norra Hallsås, Lerum, har vi gjort en film som rullar på pendeltågen i Göteborgs-området och färjorna över älven. Intresset är stort!

Huvudet fullt av kreativ kod? Sök jobb hos oss!

Vill du göra mer än ”bara” koda? Här har du möjlighet att bidra till att våra kunder får bästa lösningen. Nu har vi många nya, spännande uppdrag på gång och söker en webbutvecklare till vårt kontor på Vallgatan i Göteborg.

Som webbutvecklare hos oss kommer du att vara en viktig del i arbetsgruppen med AD, copy, digital strateg och projektledare. Här smälter dina tekniska kunskaper och kreatörernas idéarbete samman till innovativa lösningar som växer fram i en gemensam process. Du ansvarar sen för den digitala produktionen, antingen själv eller genom externa resurser. Du har koll på kvalitet och har inga problem med att släppa en idé för en som är bättre.

Erfarenheter/kvalifikationer inom programmering & utveckling
  • Objektorienterad PHP-programmering, gärna några års yrkeserfarenhet.
  • Relationsdatabaser som MySQL m.fl.
  • CSS3, HTML5 och JavaScript med div bibliotek som jQuery/Angular.
  • Utveckling av och integrationer via API i olika former.
  • Grundläggande kunskap/erfarenhet av SEO & tillgänglighet.
  • Erfarenhet från drift av webservrar, Windows/Linux, är meriterande.
Övriga kvalifikationer

Gärna erfarenhet av andra programmeringsspråk, domänhantering, DNS, SSL och opensource CMS. Det är en bonus om du har ett öga för design och kan Photoshop och Illustrator.
Du är kvalitetsmedveten och självgående i ditt sätt att arbeta. Som person är du engagerad, initiativtagande, kreativ och har lätt för att samarbeta. Omfattning: Heltid, tillsvidare. Lön: Ingångslön enligt ök. Tillträde: Enligt ök.

Skicka din ansökan med CV till info@treart.se med ämnesrad webbutvecklare snarast. Vi ser fram emot att höra från dig!


Vi hälsar Hans Anderson välkommen tillbaka. Efter 17 års mellanspel hos byråkollegor och som frilansare är Hans tillbaka och knattrar på som om han aldrig varit borta. Nu ska hans erfarenhet och mångsidiga kreativitet få blomma ut i en lång rad uppdrag!

A GUs upphandling är klar och vi ser fram emot ett flerårigt samarbete med extern och intern kommunikation i olika former och kanaler.

Senaste inläggen