Lockande och lättnavigerad

Suntopia är en av Turkiets största hotellkedjor. Med 16 stora anläggningar, gäster från hela Europa och ett antal kontrakterade operatörer är webbplatsen en avgörande kanal för att nå ut med information till kunder och samarbetspartners.

Detta projekt innebar en spännande utmaning med 16 stora hotellanläggningar att beskriva och över 20 aktiviteter att presentera på ett trevligt och säljande sätt. Vi ville skapa en webbplats som var lätt att navigera, säljande och tilltalande för ögat.

Eftersom hotellen egentligen är ganska lika fick vi arbeta fram en egen ”personlighet” till varje anläggning. För att lyckas tog vi fram ett enkätmaterial där nyckelpersoner på plats fick skapa sina profiler med hjälp av värdeordslistor. Denna del av arbetet var mycket uppskattad och gav uppdragsgivaren mängder av nyttig information, som en värdefull bieffekt.

Trots projektets omfattning gick arbetet mycket snabbt och effektivt. Resultatet levde väl upp till våra och uppdragsgivarens högt ställda förväntningar när det gällde såväl det sköna utseendet som det rika innehållet.

tthotels.com →