Mode på turné

JOY är i dagsläget en av landets mest framgångsrika modekedjor. Genom väl valt utbud, proffsig personal och effektiv användning av webben visar de vägen mot framtiden. De vände sig till oss för att hitta vägar att ytterligare stärka sin position och sätta fokus på den fantastiska service som butikerna erbjuder.

Vi ville hitta en idé som var relevant och attraherade målgruppen, modeintresserade kvinnor ”mitt i livet”. Den skulle samtidigt vara överraskande samt sträcka sig över en längre tid, i många kanaler och över hela landet. Lösningen blev en gör-om-mig-turné.

En välkänd stylist åkte från ort till ort med en chockrosa kampanjstripad Mini Cooper ”hundkoja” med husvagn och hjälpte kvinnor att hitta sin egen stil. På varje turnéstopp stylades två lyckliga vinnare från topp till tå på scen. Dessa två fick dessutom ta med sig sin favorit-outfit hem.

Turnén blev framgångsrik och väckte stor glädje både bland vinnare och åskådare. Butikerna som besöktes fick också ett uppsving i försäljningen. Samtidigt fick JOY något roligt och relevant att kommunicera kring. Ett kul och ovanligt uppdrag i gränslandet mellan PR, marknadsföring och kommunikation.

Här kan du se en film om Joy on Tour på Frölunda Torg.