Huvudet fullt av kreativ kod? Sök jobb hos oss!

Vill du göra mer än ”bara” koda? Här har du möjlighet att bidra till att våra kunder får bästa lösningen. Nu har vi många nya, spännande uppdrag på gång och söker en webbutvecklare till vårt kontor på Vallgatan i Göteborg.

Som webbutvecklare hos oss kommer du att vara en viktig del i arbetsgruppen med AD, copy, digital strateg och projektledare
Här smälter dina tekniska kunskaper och kreatörernas idéarbete samman till innovativa lösningar som växer fram i en gemensam process. Du ansvarar sen för den digitala produktionen, antingen själv eller genom externa resurser. Du har koll på kvalitet och har inga problem med att släppa en idé för en som är bättre

about the underlying medical conditions that can result inpatients with vascular insufficiency may be candidates sildenafil citrate.

.

Erfarenheter/kvalifikationer inom programmering & utveckling
Övriga kvalifikationer

Gärna erfarenhet av andra programmeringsspråk, domänhantering, DNS, SSL och opensource CMS. Det är en bonus om du har ett öga för design och kan Photoshop och Illustrator. Du är kvalitetsmedveten och självgående i ditt sätt att arbeta. Som person är du engagerad, initiativtagande, kreativ och har lätt för att samarbeta. Omfattning: Heltid, tillsvidare. Lön: Ingångslön enligt ök. Tillträde: Enligt ök.

Skicka din ansökan med CV till info@treart.se med ämnesrad webbutvecklare snarast
. Vi ser fram emot att höra från dig!